nieuws

Online bestellen bij Thuiscatering.nl

Catering

De nieuwe website Thuiscatering.nl geeft bedrijven en consumenten de mogelijkheid om gemakkelijk online catering te bestellen. ‘De werking van deze vernieuwende dienst is vergelijkbaar met bekende eten- bestel websites, alleen is Thuiscatering.nl speciaal gericht op cateringbedrijven’, aldus oprichter Jan Peter Linstra.

Online bestellen bij Thuiscatering.nl

Om een landelijke dekking te realiseren is Thuiscatering.nl op zoek naar cateringbedrijven, slagers en restaurants die online catering willen verkopen. ‘Dat kan zonder inspanning. Het bedrijf rekent alleen een commissie per geleverde bestelling, u betaalt verder helemaal niets.’

 

Groter klantenbestand

Na aanmelding wordt het bedrijf gepresenteerd op de website en kunnen er bestellingen ontvangen worden vanaf uw eigen menukaart. Linstra: ‘Op deze manier kunt u uw klantenbestand vergroten en werken aan een grotere naamsbekendheid zonder daarvoor geld te investeren.’

Via de website Thuiscatering.nl kunnen belangstellenden een gratis informatiepakket aanvragen of hun bedrijf direct aanmelden.

Reageer op dit artikel