nieuws

Party-Catering Verstraten neemt horecabedrijf over

Catering

De Gasterij in Schaijk, een horecaonderneming, wordt voortgezet door Party-Catering Verstraten. Het veelzijdige zaalbedrijf komt daarmee in andere handen, zo meldt Arenenalokaal.nl.

Party-Catering Verstraten neemt horecabedrijf over

De overnemende partij, Party-Catering Verstraten vindt zijn oorsprong in Volkel. Tegenwoordig is de thuisbasis gevestigd in Uden, in een modern bedrijfspand van duizend vierkante meter waar gewerkt kan worden volgens de meest strenge eisen die overheid en afnemers stellen aan de kwaliteitsproducten, aldus Verstraten.
In 2011 nam Tonnie Verstraten restaurant ’t Putje in Oss over, waar zijn oudste dochter inmiddels de leiding heeft. Zodoende kreeg Tonnie Verstraten zijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging. ‘Toen ik hoorde dat de exploitatie van De Gasterij ter overname werd aangeboden, was direct mijn interesse gewekt’, vertelt ‘Verstraten ‘Ik heb een positieve indruk van de mensen uit Schaijk. Hier worden veel initiatieven ontplooid. Dat is voor ons belangrijk geweest in de beslissing om ons juist hier te vestigen.’

Reageer op dit artikel