Starbucks opent bij station Haarlem

Starbucks opent bij station Haarlem

Een Starbucks en een Broodzaak openen binnenkort hun deuren onder de rijtuigkap aan het voorplein van het station te Haarlem. Het interieur van de Starbucks is afgestemd op Pike Place, Starbucks eerste winkel in Seattle.

Het is de 22e vestiging van Starbucks die NS opent op haar stations, meldt Outofhome-shops.nl. Michiel Noy, directievoorzitter NS Stations: ‘Starbucks en Broodzaak zijn winkelformules die perfect aansluiten bij de ambitie van NS Stations om van reistijd meer eigen tijd te maken.’

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben NS Stations en gemeente Haarlem een overeenkomst getekend die de bouw van twee winkelunits onder de monumentale rijtuigkap van station Haarlem voor NS mogelijk heeft gemaakt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.