nieuws

Storyteller Schmeinck verlaat Hutten

Catering

Hans Schmeinck die per 1 september als Corporate Storyteller de afdeling Marketing & Communicatie van Hutten is gaan versterken, heeft het bedrijf inmiddels verlaten. Schmeinck die in het verleden onder meer werkte op de redacties van Misset Catering en Misset Horeca, laat weten dat hij zijn journalistieke ei bij de cateraar niet goed kwijt kon.

Storyteller Schmeinck verlaat Hutten

Simon Kram, manager Marketing & Communicatie Hutten, zei destijds bij het aantreden van Schmeinck: ‘Corporate Storytelling zoals Hutten dat ziet, is voor ons essentieel omdat wij geloven dat bedrijven en personen kiezen voor een organisatie die echt is, iets toevoegt en van betekenis is. Wij kiezen heel bewust voor een authentieke manier van communiceren, dus een eerlijk, echt en origineel beeld van Hutten als werkgever en als businesspartner via het vertellen van echte verhalen.’

Reageer op dit artikel