nieuws

Hutten, Prorest en SAB in top-drie GfK formule-award

Catering

Hutten is in de categorie catering winnaar geworden van van de GfK Out of Home Formule Award. Prorest en SAB Catering werden tweede en derde.

Hutten, Prorest en SAB in top-drie GfK formule-award

Hutten is in de categorie catering winnaar geworden van van de GfK Out of Home Formule Award. Prorest en SAB Catering werden tweede en derde.

Deze awards zijn prijzen voor organisaties die beleving en gastvrijheid en op prijs en kwaliteit goed scoren.

BP, Plaza Food for All, Douwe Egberts Café, Hutten en Toverland winnen de GfK Out of Home Formule Awards in respectievelijk de categorieën ‘On the Move’, ‘Fastservice’, ‘Shopper’, ‘Catering’ en ‘Leisure’. De GfK Out of Home Formule Awards zijn prijzen voor organisaties die zowel op beleving & gastvrijheid als op prijs & kwaliteit goed scoren. Ook loyaliteit is één van de beoordeelde factoren in het GfK consumentenonderzoek waarbij ruim 60 formules zijn beoordeeld op twintig aspecten door ruim 6000 gasten.

In de categorie ‘catering’ zijn de tien grootste organisaties in bedrijfscatering beoordeeld door de eigen gasten. De drie genomineerden Hutten, Prorest en SAB scoren goed op de aspecten vriendelijkheid, schone locaties en hygiënische bereiding. Hutten weet de overwinning binnen te slepen, doordat zij door hun eigen gasten het beste beoordeeld worden. Op de tweede plaats in deze categorie eindigt Prorest, nipt voor SAB die de top drie compleet maakt.

Reageer op dit artikel