nieuws

Prima ‘doorstart’ na actie met aandelen

Catering

La Luz Events & Catering heeft dankzij een bijzondere actie met aandelen een prima ‘doorstart’ kunnen maken. Nadat het bedrijf, door een krediet dat plotseling gedeeltelijk wegviel, begin dit jaar in de problemen raakte, zorgde de actie voor het nodige kapitaal.

Prima ‘doorstart’ na actie met aandelen
(Foto: Diederik van der Laan)

De aandelenactie leverde €53.000,- op en heel veel sympathie. Jordi en Jacqueline Ramon van La Luz Events & Catering werden begin dit jaar nationaal nieuws. Met dank aan Facebook en andere  media. Ze kregen steunbetuigingen uit binnen- en buitenland. Dankzij deze bekendheid slaagden ze erin om de basis van hun bedrijf te verbreden, zo blijkt uit een reportage die in Misset Catering 8 zal verschijnen.

La Luz Events & Catering oorspronkelijk gehuisvest in Heemskerk, heeft zijn intrek genomen in Amsterdam Art Center waar het bedrijf workshops, recepties en andere evenementen verzorgt. Daarnaast bezorgt La Luz broodjes aan bedrijven en zitten er meer activiteiten aan te komen, zo blijkt.

Reageer op dit artikel