nieuws

Partycentrum La France veilt feesten

Catering

Partycentrum La France in Oegstgeest laat belangstellenden die een feest willen vieren zelf bepalen hoeveel ze daar voor over hebben. Ze bieden op feesten die door La France worden aangeboden.

Partycentrum La France veilt feesten

La France laat weten dat iedereen het recht heeft op een goed feest. En dan: ‘Wat is jouw eigen feest waard? Bij La France hebben we besloten om het een keer helemaal anders te doen. Niet wij, maar jij bepaalt wat het feest gaat kosten. Heb jij iets te vieren? Dan stel je zelf het kostenplaatje vast.’ Dat laatste is betrekkelijk, want als de klant te laag biedt of anderen hebben meer over voor het feest, dan gaat de party aan zijn neus voorbij.

Belangstellende gaan naar www.lafrance.nl/feestveiling en vullen daar hun gegevens in. Ze doen een bod en krijgen meteen te zien of hun bod hoog genoeg is. ‘Heb je aan het einde van de looptijd het hoogste bod, dan is het feest van jou.’

Reageer op dit artikel