nieuws

Misset Catering Awards stevenen af op finale

Catering

De laatste voorbereidingen worden getroffen. De grote finale van de Misset Catering Awards nadert met rasse schreden. Op 13 november worden de winnaars van de zes categorieën bekendgemaakt tijdens een spetterende avond.

Misset Catering Awards stevenen af op finale

De grote finale vindt plaats op 13 november in Inn Style te Maarssen. De jury heeft al laten weten dat de concurrentie groot is en dat de verschillen klein zijn. Minimaal soms.

De 18 genomineerden die tijdens de grote finale in Inn Style te Maarssen op 13 november worden gepresenteerd, maken duidelijk dat de cateringbranche op meerdere gebieden stappen heeft gemaakt. Ondernemers, managers en medewerkers die de top bereiken, onderscheiden zich door innovatief en inspirerend bezig te zijn, door ook in tijden van crisis gas te geven, door het anders te doen dan anderen en door het beste te geven wat ze hebben. Tijdens de feestavond zal dat duidelijk tot uitdrukking komen.

Op de avond van 13 november zal duidelijk worden welke genomineerden er dit jaar aan het langste eind zullen trekken. De awards staan klaar. Wilt u erbij zijn? Kijk dan op www.missetcateringawards.nl.

Reageer op dit artikel