nieuws

Rijksuniversiteit en Beijk sluiten cateringovereenkomst

Catering

De Rijksuniversiteit Groningen en cateraar Beijk Catering sluiten een partycateringcontract. Beijk Catering zal voortaan de borrelhapjes leveren aan de gehele Rijksuniversiteit.

Rijksuniversiteit en Beijk sluiten cateringovereenkomst

Tevens is contractueel vastgelegd dat Beijk een aanzienlijk deel van de buffetten voor de Rijksuniversiteit Groningen mag verzorgen. De zwarte bussen met witte letters van Beijk Catering waren al jarenlang te vinden bij locaties van de Rijksuniversiteit. Met de afsluiting van het nieuwe contract zal ook de dranken- en personeelsvoorziening door Beijk Catering nog vaker plaatsvinden worden.

Aan de samenwerking ging een Europese aanbesteding aan vooraf. De Rijksuniversiteit Groningen beoordeelde de inschrijvers op de volgende hoofdcriteria: duurzaamheid, creativiteit, uitstraling, smaak en prijs. Naast deze criteria werden ‘internationalisering’ en ‘universitaire omgeving’ in deze context onder de loep genomen.

De overeenkomst start per 1 januari 2015 voor één jaar. Met twee optiejaren kan de Rijksuniversiteit het contract uitbreiden tot totaal drie jaren.

Reageer op dit artikel