nieuws

Nieuw bedrijf verzorgt gedekte tafel

Catering

Op 13 augustus is Cichi Dining Experience gelanceerd. Dit nieuwe bedrijf verzorgt gedekte tafels. ‘Geschikt om een bijzondere tint te geven aan zakelijke of persoonlijke diners.’

Nieuw bedrijf verzorgt gedekte tafel

Cichi Dining Experience is opgericht door Cilia de Cock. Het bedrijf verhuurt en verkoopt ‘aansprekende serviezen van kwalitatieve merken.’ In de snelle wereld om ons heen brengt Cichi de kunst van het genieten van tafelen in een ontspannen setting terug, zo wordt gemeld in het persbericht.

Karakter
Ook in het zakenleven zijn persoonlijkheid en karakter steeds meer de sleutel tot een duurzame relatie, aldus De Cock. ‘De aandacht voor klanten kan tijdens een zakendiner tot uiting gebracht worden door de zorgvuldige aankleding van de tafel. De tafelaankleding kan ondersteunen in het bepalen van de sfeer.’

Wow-effect
Ze voegt toe dat genodigden het direct aanvoelen als een dinertafel en setting met extra aandacht zijn samengesteld. ‘Dit leidt tot een ongedwongen sfeer wat bedraagt aan het succes van een diner. Voor ieder diner lever ik maatwerk. Daarbij ga ik voor het wow-effect.’

Opvallende serviezen
De Cock deed inspiratie op in het verre buitenland. ‘Door kleuren en vormen te combineren, ontstaan verschillende taferelen en thema’s en dat maakt ieder diner uniek.’

Flexibele samenwerking
Cichi werkt samen met cateraars, wedding planners, evenementenbureaus en locaties. ‘Hierdoor is het bedrijf flexibel om voor ieder diner de juiste ingrediënten te leveren voor een geslaagde dag.’ Zie Cichi.nl.

Reageer op dit artikel