nieuws

Gezocht: het leukste cateringteam

Catering

FNV Catering is op zoek naar Het Leukste Cateringteam van Nederland. Teams kunnen zichzelf daarvoor aanmelden.

Gezocht: het leukste cateringteam

De wedstrijd vindt plaats in het kader van de vierde editie van De Week Van De Cateraar van 12 t/m 18 oktober. Tijdens deze  actieweek  worden  ruim  20.000  cateringmedewerkers extra in het  zonnetje  gezet. Er wordt aandacht gevraagd voor het werk dat ze verzorgen. Samen  serveren  zij meer dan twee miljoen maaltijden en gerechten per dag.

Opgeven
Teams die uitgeroepen willen worden tot Het Leukste Catering Team van Nederland kunnen zich opgeven via de website Deweekvandecateraar.nl. Maak een foto van je team en geef aan waarom jullie het leukste team van Nederland zijn en win een etentje. Na De Week Van De Cateraar zal een vakkundige jury het winnende team kiezen.

Reageer op dit artikel