nieuws

MingleMush: mengelmoes van entertainment, eten en drinken

Catering 7545

Food & mood hall MingleMush is geopend aan het Anna van Buerenplein 712. Een karavaan van (muzikaal) entertainment, eten en drinken vestigt zich hiermee aan de oostkant van Den Haag Centraal station. Vijftien wereldse foodstands, drie bars, terrassen, arcadespellen, een bibliotheek en podium vinden elkaar onder één dak. De programmering combineert borrels, live bands, events, spoken word, lezingen en singer-songwriters.

MingleMush: mengelmoes van entertainment, eten en drinken

Per toeval stuiten de ondernemers van MingleMush op het pand naast Den Haag Centraal. Vanuit daar ontstaat het idee voor een nieuwe plek. Een plek voor Hagenezen en bezoekers van de hofstad. De plek om te ontmoeten, bij te praten, gerechten uit alle windstreken te eten, borrels te drinken, te ontspannen, een boek te lezen, (live)muziek te luisteren, te werken, te daten of even tijd te vergeten. Een smeltkroes van concepten, een mengelmoes, een MingleMush.

Mingle Mush: Good food & good mood

Food & mood hall MingleMush verenigt alle gezichten van hospitality in een open hal (1.600 m2) en op verschillende terrassen. Kasten rond een zitkuil puilen – door een samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek – uit van het leeswerk. Vijftien foodstands vormen samen een culinair tripje rond de wereld. Op de vide die binnen de ruimte geplaatst is, ligt een gamehall met verschillende arcadespellen. En het podium in de hal brengt een programmering van o.a. live bands, spoken word, Dj’s, lezingen en singer-songwriters.

Foodstands met kwalitatieve gerechtjes

Vijftien foodstands vormen een menu van kwalitatieve gerechtjes met prijzen die van laag tot hoger variëren. Ieder concept brengt een eigen persoonlijkheid binnen de hal. Foodies trekken van Oosterse stoofschotels van de TAJINE FABRIEK naar de Poolse specialiteiten van Pierogies door naar een Hawaiiaanse pokébowl van ThePokéBar. Aziatische fusion streetfood komt van Lime Leaf & Red Pepper, terwijl Het Pizzameisje de ware Italiaanse pizza voorzet en Don Brûlée het dessert verzorgt met crème brûlée donuts. Gasten bestellen gerechten bij de stand om daar het eten live bereid te zien worden. Drankjes serveert het barteam aan tafel om een bezoek net relaxter te maken. De drie bars van MingleMush hebben ieder een eigen specialiteit: speciaalbieren, koffies en cocktails.

Een art wall zorgt voor Instagramwaardige momenten

MingleMush is als een urban circus. De compleet glazen ruimte is opgesplitst in kleinere clusters, waardoor bezoeker via straatjes van plein naar loungeplek dwalen. Natuurlijke materialen zijn gecombineerd met lichtbelettering en kleurrijke elementen. Een art wall verzekert Instagramwaardige momenten. Binnen dit design krijgt elk concept de mogelijkheid om zelf het uiterlijk van zijn stand te bepalen voor een warme, eclectische chaos die doet denken aan een stedelijk festivalterrein. Onder MingleMush ligt een parkeerplaats met zo’n 1000 plaatsen om zoveel mogelijk mensen samen te kunnen brengen. De ontwikkeling van MingleMush komt gelijktijdig met een complete transformatie aan de oostzijde van Den Haag Centraal. Na een aantal jaar van herontwikkeling bloeit dit gebied op, met MingleMush in het hart.