nieuws

Skyr pop-up store op Hogeschool Saxion in Deventer

Catering 7756

Cateraar Appèl en Arla Foods hebben de handen ineengeslagen om studenten van Hogeschool Saxion Deventer kennis te laten maken met de IJslandse yoghurt Skyr.

Skyr pop-up store op Hogeschool Saxion in Deventer

Gezonde en voedzame voeding leeft onder jongeren. De Skyr-yoghurt is van nature rijk aan eiwitten, bevat 0% vet en is toch romig van smaak.

All-day breakfast met Skyr

Appèl en Arla Foods hebben samen een pop-up store binnen de school geopend. In september en oktober genieten studenten, docenten en andere bezoekers van de producten van Arla Skyr. Iedereen kan zijn of haar eigen yoghurt pimpen met verschillende toppings in de pop-up. Zo geniet iedereen van een ‘all-day breakfast’!

Continue vernieuwing

Om studenten te blijven verrassen zet Appèl om de twee á drie maanden een volledig nieuwe pop-up store neer. Hierbij zoekt de cateraar de samenwerking op met haar vaste leveranciers en start-ups. Het assortiment sluit altijd aan bij de trends die onder studenten leven. Door het inzetten van een tijdelijke store blijft er continu iets nieuws te ontdekken.

Reageer op dit artikel