nieuws

Westergasfabriek kiest voor The Food Line-up

Catering 6717

De Westergasfabriek heeft The Food Line-up gekozen als preferred cateringpartner. Na een uitgebreid tendertraject en intensieve selectieprocedure, heeft de Westergasfabriek een partner gevonden die lekker en goed eten van nature verbindt met duurzaamheid, iets wat precies aansluit bij de ambities van de Westergasfabriek.

Westergasfabriek kiest voor The Food Line-up

The Food Line-up daagt met unieke cateringconcepten organisatoren uit het eten en drinken op evenementen te verduurzamen. De Westergasfabriek onderstreept met deze keuze de rol die zij voor zichzelf ziet in het gangbaar maken van duurzaam georganiseerde evenementen.

Het nieuwe cateren

The Food Line-upSinds 2012 verbetert The Food Line-up met ‘groene’ foodtrucks het aanbod van eten op festivals. Inmiddels is het bedrijf doorgegroeid naar een fullservice-cateringbureau dat samenwerkt met meer dan 200 foodspecialisten om de catering voor onder andere congressen, walking en sit down dinners te verzorgen.

De cateringconcepten van The Food Line-up zijn een mix van frisse ideeën en lekkere specialiteiten gemaakt door de beste specialisten. Elk evenement krijgt een unieke line-up die bestaat uit verschillende chefs, food specialisten en aankleding. Zo wordt catering een groot culinair spektakel en worden evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau getild.

Maartje Nelissen van The Food Line-up: ‘Sinds de start van onze zakelijke evenemententak droomde ik al van een samenwerking met de Westergasfabriek. Deze samenwerking geeft ons dan ook de kans om de volgende stap te zetten in onze organisatie en te blijven innoveren met lokale ondernemers.’

 Westergasfabriek voor iedereen

The Food Line-up in WestergasfabriekDe Westergasfabriek is een plek waar mensen plezier beleven, geïnspireerd raken en waar vernieuwende, duurzame en creatieve evenementen plaatsvinden. Evenementen zijn bij uitstek een manier om mensen op een positieve manier te stimuleren om te verduurzamen. De Westergasfabriek werkt dan ook graag samen met partners om de bijdrage aan een duurzame wereld te vergroten. De cateringconcepten en werkwijze van The Food Line-up passen daarom bij de Westergasfabriek.

Mark de Kruijk van de Westergasfabriek: ‘Mensen samenbrengen in historische fabrieksgebouwen, gelegen in een park, hen verrassen en inspireren, dát is de Westergasfabriek. Mensen ervaren hier avontuurlijke, culturele programma’s met vernieuwende gedachten. De samenwerking met The Food Line-up past hier zeer goed bij.’

Groene partners

The Food Line-up in WestergasfabriekDe Westergasfabriek en The Food Line-up zullen intensief samenwerken in het verduurzamen van de evenementensector. Samen maken zij het bereik nog groter door een deel van hun gezamenlijke inkomsten te reserveren voor groene lokale initiatieven.

Reageer op dit artikel