nieuws

Van der Linde Catering verantwoordelijk voor foodconcept The Hague Beach Stadium

Catering 12462

The Hague Beach Stadium, Nederlands grootste beachsport locatie is een strategische samenwerking met Van der Linde Catering + Evenementen aangegaan.

Van der Linde Catering verantwoordelijk voor foodconcept The Hague Beach Stadium

De cateraar uit Berkel en Rodenrijs wordt verantwoordelijk voor het foodconcept gericht op sport. Daarnaast zullen beide partijen het vitaliteitsaanbod met sport en food introduceren bij het bedrijfsleven.

‘Afgelopen jaar is The Hague Beach Stadium enorm gegroeid. Veel organisaties ontdekten de locatie vanwege de unieke faciliteiten voor onder andere vitaliteitsprogramma’s, sportieve bedrijfsuitjes en productlanceringen. Dit stelde nieuwe eisen aan onze foodconcepten. De behoefte aan hoogwaardige catering, die aansluit bij een gezonde levensstijl mogelijk voor 50 tot 2.000 personen nam sterk toe. Daarnaast waren wij op zoek naar een partner met wie wij samen grotere stappen kunnen zetten om de vitaliteitsprogramma’s en sportieve bedrijfsuitjes breder onder de aandacht te brengen. In Van der Linde Catering + Evenementen hebben wij de ideale partij gevonden’, aldus Rick van Oosterhout, creative director van The Hague Beach Stadium.

Sportcatering

Van Oosterhout: ‘Bijkomend voordeel is dat Van der Linde Catering + Evenementen (top)sport in haar DNA heeft. Het bedrijf is cateringpartner van Sparta Rotterdam en ZZ Leiden. Maar catert ook op diverse topsport evenementen zoals de WC Beachvolleybal, WK Roeien, Tour de France, Volvo Ocean Race en WC Shorttrack. Ze weten welke voedingsbehoefte er is onder sporters, VIP’s en bezoekers.’

Eigenaar Hans van der Linde, van Van der Linde Catering + Evenementen: ‘Vitaliteit en gezondheid staan centraal bij The Hague Beach Stadium. Voeding speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Daarvoor hebben wij verrassende fooditems en menu’s ontwikkeld die goed passen bij een gezonde leefstijl. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het eten voldoende voedingswaarde heeft. Het eten is dus niet alleen lekker, de gasten kunnen gewoon verantwoord genieten.’ Van der Linde behoort tot de 25 grootste cateraars van Nederland.

Reageer op dit artikel