nieuws

La Place in Designer Outlet Roermond wordt volledig vernieuwd

Catering 2068

Op vrijdag 1 maart opent La Place de deuren van haar vernieuwde selfservice restaurant en de Express in het Designer Outlet in Roermond. Bezoekers kunnen er dan terecht om te genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place.

La Place in Designer Outlet Roermond wordt volledig vernieuwd

Het winkelend publiek kan dagelijks bij de twee vestigingen van La Place terecht voor een gevarieerd ontbijt, lunch en diner: van smoothies, sandwiches, salades en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill. Ook kunnen gasten bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het restaurant biedt plaats aan ruim 340 gasten en beschikt ook over een terras.

La Place

De vernieuwde vestiging in Roermond bestaat uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor waar mogelijk natuurlijke, duurzame, dagverse en biologische ingrediënten.

Gezellige zitjes en wifi

La Place‘We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken het vernieuwde restaurant. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kan’, vertelt Astrid van Engelen, horecamanager in Roermond.

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen.

Reageer op dit artikel