Adviesvraag? Misset Horeca helpt je verder via LiveAdvize


Loop je vast in een geschil met de gemeente over een terrasvergunning? Twijfel je over je biercontract? Wil je weten of je recht hebt op investeringsaftrek? Heb je hulp nodig bij een arbeidsovereenkomst? Of heb je een andere adviesvraag? Misset Horeca helpt je verder. Stel je vraag eenvoudig via ons nieuwe platform LiveAdvize en chat in no-time met een adviseur voor een direct antwoord of een vervolgafspraak. Veilig, betrouwbaar en gratis.

Zo werkt het

Stel jouw adviesvraag eenvoudig via de website van Misset Horeca. Dat kan via een chatbox die je onder bepaalde artikelen op de website vindt en via de chatbox in de rechterkolom op deze pagina. Je krijgt in no-time een reactie van één of meer experts die jouw vraag kunnen en willen beantwoorden. Dit zijn betrouwbare adviseurs die aangesloten zijn bij LiveAdvize. Niemand anders kan jouw vraag zien. Resultaat voor jou: een direct antwoord op je vraag of – als je dat wilt – een vervolgafspraak. Jij kiest of en met wie je verder gaat.

Wil je zelf op zoek naar een adviseur? Raadpleeg dan de LiveAdvize-expertgids en kom snel tot een keuze voor de best passende adviseur voor jouw situatie. Stuur hem/haar vervolgens een afspraakverzoek of maak gebruik van de LiveAdvize-vraagfunctie waarmee je direct een chat kan starten als jouw adviseur online is.

Voor iedere vraag de juiste adviseur

Iedere vraag koppelen wij aan de juiste adviseur(s). Binnen LiveAdvize staat een team van relevante adviseurs voor je klaar die jouw vragen als horecaondernemer beantwoorden op het gebied van:

 • Belastingen
 • Bedrijf starten
 • Vergunningen
 • Personeel
 • Huurrecht
 • Wetgeving
 • Bankzaken
 • Contracten
 • Drank- en Horecawet
 • Bedrijfsfinanciering
 • Bedrijfsovername
 • Pensioen
 • Faillissement

Alle adviseurs hebben diepgaande specialistische kennis op één of meer van deze gebieden en zijn in de dagelijkse praktijk werkzaam als boekhouder, belastingadviseur, fiscalist, HR-adviseur, intermediair, mediator, financieel adviseur, notaris, advocaat, accountant, registeraccountant of adviseur bedrijfsfinanciering.

Ben jij zelf zakelijk adviseur en wil je horecaondernemers helpen, meld je dan aan bij LiveAdvize.

Laat weten of je tevreden bent

Als je een vraag hebt gesteld via LiveAdvize vragen we je na afloop jouw adviseur te reviewen. Zo kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren.

Meest gestelde vragen:

Hoe werkt de chat precies?

De chatfunctie van LiveAdvize werkt op dezelfde herkenbare wijze als alle andere chatfunctionaliteiten. Afhankelijk van de route van waaruit je de chat start, wordt de chatfunctie 1 op 1 actief (via de Expertgids, wanneer je al een adviseur hebt gekozen) of 1 op meer actief (via Stel een vraag aan een reeks aan beschikbare adviseurs). In deze laatste situatie zet LiveAdvize de vraag alleen uit bij de voor dat onderwerp relevante adviseurs. Alle dialogen via het platform (zowel vraag als antwoord) worden gelogd en kun je via een ‘bewaar en mail functie’ op ieder moment bekijken.

Wat kost het stellen van een vraag?

Een vraag stellen via de chat is gratis. Misschien is je vraag zo te beantwoorden en krijg je direct -gratis – antwoord. Mocht je vraag leiden tot een vervolgafspraak met een adviseur, dan zijn er aan dit adviestraject natuurlijk wel kosten verbonden. Dit bespreek je vooraf met je adviseur en kan per adviseur en situatie verschillen.

Hoe weet ik of ik met een betrouwbare adviseur heb te maken?

Alle adviseurs zijn gediplomeerde specialisten die vooraf door LiveAdvize zijn gescreend. Doorlopende reviews door LiveAdvize-gebruikers houden de adviseurs te allen tijde scherp. De reviews worden automatisch aan de profielen van de adviseur op de website gekoppeld en getoond.

Hoe veilig is LiveAdvize?

Alle communicatie via de chatfunctie vindt veilig plaats. Alleen de aangesloten adviseurs bij LiveAdvize kunnen jouw vraag zien en bij 1-op-1-contact met een adviseur kan alleen de adviseur van jouw keuze jouw vraag zien.