artikel

Hot2Home: Revolutie in home delivery

Fastfood 1289

Veel restaurants met afhaalservice kennen het probleem: frites die bij de thuisbezorgde maaltijd koud en slap zijn. Met de introductie van Hot2Home van frietproducent Lamb Weston/Meijer is dat verleden tijd. Dankzij de combinatie van een speciaal ontwikkelde friet én gepatenteerde verpakking blijven de frites van Hot2Home minstens 20 minuten warm en knapperig.

Hot2Home: Revolutie in home delivery

Sponsored content door Lamb Weston/Meijer

Restaurant met een thuisbezorgservice moesten tot vandaag accepteren dat zodra een bestelling hun restaurant verliet, de warmte en knapperigheid van de bijgeleverde frites zó snel achteruit ging dat de consumenten thuis eigenlijk nooit de kwaliteit kreeg die ze verwachtten. Lamb Weston/Meijer heeft met Hot2Home nu een fritesconcept ontwikkeld waarmee friet wel degelijk warm en krokant bij de consument thuis geserveerd kunnen worden. “We streven ernaar om het meest inventieve aardappelbedrijf ter wereld te zijn met slimme oplossingen voor onze klanten. Hot2Home is daar een prachtig voorbeeld van”, zegt Michel van Vreeswijk, International Brand Manager EMEA van Lamb Weston/Meijer, de eerste totaaloplossing voor het bezorgen van friet.

Nieuw fritesconcept: Hot2Home

Lamb Weston/Meijer heeft met Hot2Home nu een fritesconcept ontwikkeld waarmee friet wel degelijk warm en krokant bij de consument thuis geserveerd wordt. ‘We streven ernaar om het meest inventieve aardappelbedrijf ter wereld te zijn met slimme oplossingen voor onze klanten. Hot2Home is met de eerste totaaloplossing voor het bezorgen van friet daar een prachtig voorbeeld van’, zegt Michel van Vreeswijk, International Brand Manager EMEA van Lamb Weston/Meijer.

Hot2Home: warme en knapperige frites bij delivery

Nieuw ontwikkelde friet, gepatenteerde verpakking

Het Hot2Home concept bestaat uit twee elementen. De friet zelf is speciaal ontwikkeld om te reizen en is voorzien van een dun laagje. Dat ultradunne laagje zorgt ervoor dat de frites zonder verlies van smaak veel langer knapperig blijven als ze uit de frituur komen. Het recept is een goed bewaard geheim en een revolutie in de industrie. Daarnaast, zegt Dirk van Dijk, Manager Innovation Partnership van Lamb Weston/Meijer, bleek uit onderzoek dat de verpakking van grote invloed is op behoud van temperatuur en knapperigheid. We hebben daarom ook een geheel nieuwe gepatenteerde verpakking ontwikkeld. Een praktische taps toelopende vorm in combinatie met de juiste ventilatie zorgen voor de optimale afvoer van het vocht waardoor we kunnen garanderen dat elk Hot2Home-frietje in die verpakking minstens twintig minuten warm en krokant blijft. Ik denk dat we hiermee nu echt een oplossing kunnen bieden voor de ‘home delivery’ markt.”

Hot2Home genomineerd voor de NL Packaging Awards 2018

De nieuwe gepantendeerde verpakking bleef niet onopgemerkt. Hot2Home, het fritesbezorgconcept van Lamb Weston / Meijer, is genomineerd met zijn verpakking voor de NL Packaging Awards 2018; dé vakprijs voor de verpakkingsbranche voor zowel verpakkingsproducenten, designbureaus en merkeigenaren. De beste verpakkingen, onderverdeeld in 12 verschillende categorieën, worden beloond met een prestigieuze award. De gepatenteerde verpakking van Hot2Home dingt mee in de categorie ‘Innovative packaging and packaging materials’. Bijzonder aan de verpakking is dat deze zo is ontwikkeld dat de Hot2Home friet optimaal kan ventileren waardoor de friet langer knapperig blijft bij bezorging.