nieuws

GfK: Kwalitaria beste fastserviceformule

Fastfood

Kwalitaria gooit in de categorie Fastservice de hoogste ogen in de strijd om de GfK Out-of-Home Formule Awards. Starbucks wint de On the move-award en Bagels&Beans gaat naar huis met de Shopperhoreca-award.

GfK: Kwalitaria beste fastserviceformule

Kwalitaria, Starbucks en Bagels&Beans zijn de grote winnaars van de GfK OOH Formule Awards. Zij worden door hun eigen gasten in respectievelijk de categorieën Fastservice, On the move en Shopperhoreca als beste beoordeeld. In het onderzoek zijn veertig grote formules door 3000 gasten van 15 jaar en ouder beoordeeld op twintig aspecten, waaronder prijs, kwaliteit en gastvrijheid.

Fastservice

Kwalitaria is de winnaar in de categorie Fastservice. Verhage en Plaza Food for all sluiten de top drie. Kwalitaria geeft waar voor je geld en wordt door de gasten veel aanbevolen. Opvallend is volgens GfK dat de grote fastfoodformules op het podium ontbreken. Gasten missen daar de sfeer en het persoonlijk contact.

On the move

Gasten van Starbucks zijn erg tevreden over de sfeer, het klantgerichte personeel en het productaanbod. Shell en Julia’s staan op de tweede en derde plek.

Shopperhoreca

Bagels&Beans scoort met de vriendelijkheid, vakkundigheid en de klantgerichtheid van het personeel. Bakker Bart en Délifrance staan op de tweede en derde plek. Gasten van Bakker Bart zijn tevreden over de aantrekkelijke prijzen en promoties. Délifrance scoort goed op de netheid van de locatie en de goede kwaliteit van de producten.

Reageer op dit artikel