Vestiging 185 voor Domino's

Vestiging 185 voor Domino's

Vandaag worden in Deurne de deuren geopend van de 185ste vestiging van Domino's. Hiermee ligt Domino's op koers om eind deze zomer meer dan 200 vestigingen in Nederland te hebben. Landelijke dekking is hierbij het uiteindelijke doel.

In minder dan 3 weken tijd zijn er 5 nieuwe Domino’s vestigingen geopend. 'Om zoveel mogelijk (potentiële) klanten te kunnen voorzien van verse, stomende pizza’s, is het van essentieel belang dat er steeds meer winkels bijkomen,' aldus CEO André ten Wolde. 'We zijn dus ontzettend trots te mogen zeggen dat we vandaag de 185ste vestiging openen en eind deze zomer naar de 200 winkels in Nederland gaan. '

Elektrisch rijden
Domino’s heeft naast het doel van landelijke dekking nog veel meer ambities. Neem bijvoorbeeld het doel om tegen het eind van 2016 50% van het volledige wagenpark van Domino’s elektrisch te laten rijden. De nieuw te openen vestiging in Deurne sluit hier goed bij aan. Zij starten al met 50% e-bikes. Dit is fijn zowel voor het milieu, als voor de medewerkers, die zo makkelijker en sportief de ritjes kunnen bezorgen.

Werkgelegenheid
Door de enorme groei van het aantal winkels van Domino’s in Nederland wordt nog een ambitie van Domino’s getriggerd, namelijk het vergroten van de werkgelegenheid. In nog geen maand tijd heeft Domino’s vijf nieuwe winkels geopend en hierdoor is er ruimte gecreëerd voor zo’n 175 werknemers. Met nog 15 winkels te openen deze zomer is Domino’s druk aan het rekruteren en kijkt uit naar het in dienst nemen van nog zo’n 525 man. Geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te melden.