Cafetaria Top 100 'Ster van het Jaar' straalt op podium

Cafetaria Top 100 'Ster van het Jaar' straalt op podium

Zonder dat ze het wist werd Angela den Hartog door haar werkgever Syl Lammers, ondernemer van 't Pakhuis in Ede aangedragen als 'Ster van het jaar'. Snackkoerier vroeg Den Hartog vijf vragen over hoe zij het verschil maakt op de werkvloer.

De Ster van het Jaar is een prijs waarmee de organisatie van de Cafetaria Top 100 medewerkers in het zonnetje zetten die het verschil maken op de werkvloer. Angela wordt daar haar werkgever omschreven als vrolijk, loyaal en een tikje eigenwijs. ‘Dit is gewoon mijn zaakje’, zei ze tijdens haar sollicitatie.

Ga je iedere dag vrolijk naar je werk?

‘Ja natuurlijk’, zegt ze met een grote glimlach nadat ze enigzins is bijgekomen van de verrassing. ‘Al bijna tien jaar lang.’

Waarom is jouw werk zo leuk?

‘De binding met de klanten vind ik heel leuk. Veel mensen komen weer terug en daar maak ik dan graag een praatje mee.’

Je managed een team van vijf vaste en tien parttime medewerkers. Wat vind je de grootste uitdaging in je werk?

‘Ik vind de grootste uitdaging om het vak goed door te geven. Dat vind ik het belangrijkste aan mijn werk.’

Wat is het belangrijkste in jullie cafetaria?

Gastvrijheid, kwaliteit en een goede hygiëne.

Wat is de eerste les die je nieuw personeel bijbrengt?

‘Wees klantgerichtheid. Dat is echt het meest belangrijk.’