Hamburgerconcept Burgerme opent 20e vestiging in Nederland

Hamburgerconcept Burgerme opent 20e vestiging in Nederland

Na drie succesvolle openingen in 2021, was het op 6 juli de beurt aan de 20e vestiging van Burgerme in Nederland. In Drachten werd de eerste Friese vestiging geopend.

'Wij zijn heel blij dat we nu ook in het mooie Friesland een Burgerme-vestiging hebben', aldus franchisegever Tim Meijers. 'De komende weken opent de keten nog vestigingen in Dordrecht, Apeldoorn, Wijchen en Zwolle. Wij gaan er van uit dat Burgerme in januari 2022, 30 vestigingen operationeel zal hebben.'

Zelf samenstellen

'Burgerme is een heel mooi concept', gaat Meijers verder. 'Mensen kunnen hun hamburger namelijk helemaal zelf samenstellen, precies zoals hij of zij het lekker vindt. Het draait bij Burgerme om kwaliteit en dat vind ik erg belangrijk. We krijgen de nodige trainingen om ervoor te zorgen dat de opening een groot succes wordt.'

Naast de genoemde openingen zal Burgerme de komende maanden nog vestigingen starten in Doetinchem, Helmond, Beverwijk, Tilburg , Nieuwegein, Nijverdal, Groningen, Purmerend, Veldhoven, Zwijndrecht, Bergen op Zoom en Weert.

De keten zoekt nog geschikte franchisenemers met een horeca-achtergrond voor Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Assen, Waalwijk, Sittard, Gorinchem, Zutphen, Ermelo, den Helder, Roermond, Tiel, Hoorn en Spijkenisse.