King Kumpir groeit en bouwt alles om naar Potaé-concept

King Kumpir groeit en bouwt alles om naar Potaé-concept

De King Kumpir-vestigingen bevinden zich in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en worden gefaseerd omgevormd naar het Potaé-concept. De vestiging in Utrecht is in 2020 al in de Potaé-stijl gebouwd. Potaé groeit gestaag door en opent binnenkort haar tweede vestiging in Rotterdam in winkelcentrum Alexandrium.

In het afgelopen jaar lag de focus van Potaé ook op het openen van franchisevestigingen. Met als resultaat dat binnenkort een franchisevestiging in winkelcentrum Alexandrium wordt geopend. Eind februari wordt het pand opgeleverd en naar verwachting opent franchisenemer Tanju Çevik in april nog zijn deuren. Voor verdere groei staan de steden Almere, Amsterdam en Hoofddorp op de planning en Potaé biedt hiervoor concrete ondernemerskansen.

Vernieuwd Potaé concept

In 2020 presenteerde het familiebedrijf King Kumpir het vernieuwde concept Potaé. In hetzelfde jaar is in Utrecht de eerste Potaé vestiging geopend en is deze vestiging in 2021 gefranchised aan een ambitieuze en succesvolle ondernemer. De huidige vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden geleidelijk omgebouwd naar het vernieuwde concept Potaé.

De vestigingen ondergaan een metamorfose, beginnend met de vestiging in Osdorp, de vestigingen Zuidplein en Bos en Lommer volgen erna. De vestigingen krijgen een nieuw interieur en de look en feel van Potaé. De indeling wordt ook veranderd als gevolg van covid-19. Door de verschuiving naar meer takeaway en bezorging van de gerechten is er in de designs en indeling van de vernieuwde vestigingen hieraan meer ruimte en aandacht besteed.

Potaé

Bij Potaé worden verse en unieke gerechten geserveerd. Eén van de favorieten is de Kumpir. Een grote, stomend heet gepofte aardappel. Vegetarisch, vegan, met kip of met tonijn: bij Potaé kunnen gasten kiezen. Potaé gebruikt zo veel mogelijk lokale producten en koopt in bij lokale leveranciers. Afhankelijk van het seizoen komen de aardappelen uit Nederland of Spanje. Potaé koopt ze zo dichtbij mogelijk en rechtstreeks bij de coöperatie. Zo weten zij zeker dat ze duurzaam worden gekweekt en dat de kwaliteit top is. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt.