Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

0
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Jermain De Rozario
    Sluitingengisteren

    Restaurant De Rozario failliet: chef komt sterverlies niet meer te boven

    Restaurant De Rozario in Helmond is failliet. De zaak van topkok Jermain Rozario kwam het verlies van de Michelinster in 2024 uiteindelijk niet meer te boven.

  • Bargisteren

    No.12 wordt tropisch chique gastrobar van Eindhoven met verborgen binnentuin

    In het hart van Eindhoven, Op Grote Berg 12, ontstaat No.12, een gastrobar waar wijn en cocktails in de schijnwerpers staan.

  • Veilinggisteren

    Man koopt 'per ongeluk' een hotel vlakbij Schiphol

    Een vastgoedhandelaar uit Lelystad zegt  door een foutje per ongeluk een hotel te hebben gekocht.

  • Bottega gold shutterstock
    Cocktailreceptengisteren

    Wintercocktails en -dranken: inspiratie voor de koude maanden

    In de koude, donkere wintermaanden staan andere smaken in dranken en cocktails op de horecakaart. Om inspiratie op de doen voor als de lockdown wordt opgeheven, zet Misset Horeca nieuwe dranken en wintercocktails op een rij.

  • Conceptontwikkelinggisteren

    Branding bij Katoen in Goes: Zo bouw je een merk dat leeft

    Onderscheidend zijn als horecamerk is meer dan je bedrijfsnaam op een suikerzakje afdrukken.

  • Transfers9 dec. 25

    Silvie Slachter nieuwe director of sales bij Oostwegel Collection

    Per begin december 2025 versterkt Silvie Slachter het managementteam van Oostwegel Collection als director of sales. In deze functie geeft zij leiding aan de afdelingen sales, revenue management, meetings & events en reservations.

  • Koffiekaart9 dec. 25

    Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras

    Winterdranken waarmee je kunt scoren op het terras? Misset Horeca ging op zoek naar hoe je je op het winterterras kan onderscheiden.

  • Openingen9 dec. 25

    Okura Amsterdam voegt nieuw restaurant toe: volle focus op de lunch

    Hotel Okura Amsterdam, bekend om Japanse gastvrijheid en culinaire excellentie, kondigt met trots de lancering aan van KIRI, een hoogwaardig en toch toegankelijk lunchconcept. KIRI presenteert een signature bento, een moderne interpretatie van de klassieke Japanse lunch, zorgvuldig samengesteld voor een harmonieuze balans in smaak, textuur en presentatie.

  • Shutterstock
    Voetbal9 dec. 25

    Steden denken nu al na over verruiming openingstijden voor WK voetbal

    Het WK-voetbal nadert. Omdat de wedstrijden in een andere tijdzone worden afgewerkt, vraagt dit ook een creatieve oplossing voor de horeca. Den Haag en 's Hertogen Bosch kijken al voorzichtig naar het verruimen van de openingstijden.

  • Restaurant EVE Den Haag
    Openingen9 dec. 25

    Erik van Loo** opent nieuw restaurant in januari: 'Ik wil fine dining toegankelijk maken'

    Tegenover het Paleis Noordeinde opent medio januari EVE Paleisstraat by Erik van Loo. Een unieke samenwerking tussen de chef-eigenaar van het wereldwijd gerenommeerde restaurant Parkheuvel** in Rotterdam en RE:BORN, de duurzame ontwikkelaar die zich onder andere over De Pier, EVE Scheveningen en meerdere iconische panden in Den Haag heeft ontfermd.

  • Frank van Meegen in zijn keuken in 2021. 
Fotopersburo Bert Jansen
    Keuken-inrichten9 dec. 25

    De Zoes gaat met nieuwe keuken van oude Fiat naar Formule 1-auto

    Het is de meest ingrijpende verbouwing sinds Frank van Meegen in 2016 het roer van De Zoes in handen kreeg: een hypermoderne nieuwe keuken. De ondernemer transformeerde de bruine kroeg van zijn oom tot een moderne horecazaak.

  • Mocca d'Orgisteren

    Mocca d'Or: 'Drink jij een kopje inspiratie met ons mee?'

    De koffieprofessionals van Mocca d'Or zijn er klaar voor: tijdens de Horecava 2026 nemen zij opnieuw een prominente plek in binnen het bekende koffiepaviljoen. En dat doen ze groter, innovatiever en inspirerender dan ooit. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen wat bezoekers kunnen verwachten. Eén ding is zeker: als koffie belangrijk is in jouw zaak, dan wil je deze stand niet missen.

  • Shutterstock
    Hotel8 dec. 25

    Let op: bij hotelinvesteringen is er groot verschil tussen FF&E versus OS&E

    Bij hotelinvesteringen komen de termen FF&E (Furniture, Fixtures & Equipment) en OS&E (Operating Supplies & Equipment) regelmatig voor.

  • Openingen8 dec. 25

    Broer en zus openen Spaghetteria in Leiden: 'Daar krijgen we leuke reacties op'

    Eveliene en Christian Ravensbergen hebben een Spaghetteria geopend in Leiden.

  • Wetgeving8 dec. 25

    Uniek naamgevecht: mag je als horecazaak dezelfde naam gebruiken als ander restaurant?

    Mag je als horecazaak dezelfde naam gebruiken als een al bestaand restaurant of café? In Haarlem speelt een interessante casus, waar een bedrijf haar naam noodgedwongen moest aanpassen. Nu is er echter weer gedoe over de níeuwe naam. Wat speelt er? En hoe zit het juridisch?

  • Koffie8 dec. 25

    Coffeecompany lanceert warme actie voor De Regenboog Groep

    Coffeecompany lanceert deze december een 1-voor-1-actie. Voor elk verkocht zakje koffiebonen doneert de van oorsprong Amsterdamse koffieketen een kop koffie aan bezoekers van de tien inloophuizen van De Regenboog Groep in Amsterdam.

  • Foto: The Soul Food Photographer.
    KHN9 dec. 25

    Op Oost serveert wat de natuur geeft

    'Bij ons heeft de natuur het hoogste én het laatste woord', vertelt Valerie Jongeneel (43). Samen met chef-kok Joram Timmerman (46) runt zij het sfeervolle boutiquehotel Op Oost en het restaurant Kook Atelier in Oosterend op Texel. Hier komen de magie van de natuur en culinair genieten samen. Het koppel is trots op de Groene Michelinster die ze vorig jaar kregen en dit jaar mochten behouden: 'Het is een prachtige erkenning van ons concept.'

  • De eigenaren van De Woage op een rij.
    Sterrestaurant7 dec. 25

    Nieuwe koers voor sterrestaurant De Woage

    Na jaren van mooie culinaire ervaringen en onvergetelijke momenten slaat De Woage een nieuwe richting in.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen