Tiende vestiging voor Burger Business opent in Bussum
Burger Business blijft groeien. De burgerformule heeft onlangs haar tiende locatie geopend in Bussum. Met deze uitbreiding zet de formule een stap in de ambitie om landelijk verder te groeien.
Burger Business blijft groeien. De burgerformule heeft onlangs haar tiende locatie geopend in Bussum. Met deze uitbreiding zet de formule een stap in de ambitie om landelijk verder te groeien.
The Breda Group met restaurants als Breda, Klein Breda en Maris Piper heeft zich opgesplitst, elk van de eigenaren heeft een restaurant onze zijn/haar hoede gekregen. Het drietal blijft nog wel op inkoopgebied samenwerken.
Laura en Arjan Wennekes verkopen hun restaurant John Dory, aan de Prinsengracht in Amsterdam, aan Sonny Speelman, de huidige keukenchef van het restaurant.
Sommelier Steijn Eckmann treedt per 1 mei toe tot het team van Ratatouille* Food & Wine in Haarlem, onder leiding van chef Jozua Jaring.
Uit onderzoek blijkt dat mensen geneigd zijn om twee keer vaker hun slechte ervaringen te delen met anderen, dan hun positieve. Aandacht voor een klagende gast is dan ook essentieel. Tien tips hoe om te gaan met klachten.
Het gaat hard met chefkok Sofiane Bons. Hij werd verkozen tot Talent van het Jaar, verdiende een Michelinster en wordt binnenkort mede-eigenaar van Joelia* in Rotterdam. 'Maar ik ben best onzeker, en dat zal ik ook wel blijven.'
Marriott International heeft een overeenkomst bereikt voor de overname van het Nederlandse citizenM, waar het 355 miljoen dollar voor betaalt. De innovatieve lifestylehotelketen die vooral populair is bij technologiegerichte, prijsbewuste reizigers, werd opgericht door Rattan Chadha.
Michiel van der Eerde opent op 30 april een nieuwe pop-up van Baut: Baut Del Sol. Aan de haven van Nautix Marina creëert Baut deze zomer een culinaire bestemming met mediterrane sferen en een royaal terras aan het water.
Bestel- en vrachtauto's die vanaf 2025 voor het eerst op kenteken zijn gezet, moeten uitstootvrij zijn om toegang te hebben tot de zero-emissiezones.
Ontbijt serveren op het terras heeft meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Hoe dat zit, vertelt ondernemer Schipper met alle liefde aan Misset Horeca.
Met de start van het strandseizoen krijgt Foodhall Scheveningen er een aanwinst bij. Granelli opent er haar deuren.
Vandaag verschijnt Misset Horeca editie 4 met Thérèse Boer op de cover. We interviewden en fotografeerden haar voordat haar man Jonnie overleed op 23 april jl.
Thérèse Boer vertelt in deze Misset Horeca over haar passie. We interviewden en fotografeerden haar voordat haar man Jonnie overleed op 23 april jl. René Bogaart geeft een kijkje in zijn bedrijfsvoering en caféhouder Loek de Graauw legt uit waarom zijn café na 50 jaar nog altijd een succes is. Landgoed Het Rheins laat zijn nieuwe keuken zien en inspirerende verhalen zijn er over Petite, Giorgio Rosa, de Vegan Pizza Bar, Tuftuf en Leonardo;s Ravioli Bar.
Slimmer werken in de keuken betekent minder verspilling, lagere kosten en een hoger rendement. Toch laten veel ondernemers kansen liggen op het gebied van apparatuur, personeelsbeheer en inkoop. Hoe zorg je ervoor dat jouw keuken efficiënter draait én klaar is voor de toekomst?
Michelin heeft tijdens de sterrenuitreiking in België stilgestaan bij het overlijden van Jonnie Boer (60). Het publiek klapte zijn handen stuk, voor een applaus dat in Zwolle te horen moest zijn. Mooi moment: Sander Spreeuwers, mede-opgeleid door Jonnie Boer bij De Librije, kreeg zijn eerste ster met Modest.
Het check-in gesprek is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een goede werkrelatie met je medewerkers en het draagt bij aan een positieve werkomgeving. Met deze 25 vragen voer je een goed check-in gesprek.
De chef van restaurant Eeuwen, van het onlangs geopende luxury hotel The Rosewood in Amsterdam mag koken vanuit het beste product.
Mangal Döner X Lukas Podolski10 opent zijn eerste internationale vestiging in Nederland, in het Alexandrium Shoppingcenter in Rotterdam.