Alles over Verse friet

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Het frietje Topa van cafetaria 't Hout.

Alles wat je moet weten over friet in de cafetaria

Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...

Foto: Enrique Meesters

Albron opent in Tilburg veertiende Frites Affairs

Albron heeft in Tilburg een Frites Affairs geopend. Het is de veertiende locatie van de formule van de cateraar, die in de Brabantse stad ook is...

Zo bepaal je de prijs van een frietje 

Zo bepaal je de prijs van een frietje

De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...

Frederik Ambachtelijke Friet verhuist in IJmuiden van kiosk naar pand

Frederik Ambachtelijke Friet verhuist in IJmuiden van kiosk naar pand

Remco Natzijl heeft op het Marktplein in IJmuiden Frederik Ambachtelijke Friet geopend. De ondernemer lanceerde het concept 3 jaar geleden in een...

Dit is cruciaal bij verse friet

Dit is cruciaal bij verse friet

Verse friet bakken is bewerkelijk, maar toch maakt een groeiend aantal ondernemers de overstap. Je kunt je ermee onderscheiden en gasten waarderen de...

Starten met verse friet: 6 kritische succesfactoren

Starten met verse friet: 6 kritische succesfactoren

Starten met verse friet vergt de nodige aandacht en voorbereiding. Hoe pak je dit als cafetariahouder aan en maak je verse friet tot een omzetkraker?...

Cafetaria Op 't Hoekje in Apeldoorn is nu Ruby's Snackcorner

Cafetaria Op 't Hoekje in Apeldoorn is nu Ruby's Snackcorner

Het pand op de hoek van de 2e Wormseweg in Apeldoorn stond vijf jaar leeg, voordat broers Muzaffer en Mucahit Yilmaz er een jaar geleden cafetaria Op...

Frites van 't Weeshuys Purmerend: 'Een friettent, maar dan next level'

Frites van 't Weeshuys Purmerend: 'Een friettent, maar dan next level'

Dax Herman exploiteert Frites van 't Weeshuys Purmerend sinds half oktober. De pas 23-jarige ondernemer heeft als motto: 'Alles wat je moet weten,...