Alles over AnyTyme

Goed Gefrituurd-keurmerk voor AnyTyme Snack & Dine in Lelystad

Goed Gefrituurd-keurmerk voor AnyTyme Snack & Dine in Lelystad

AnyTyme Snack & Dine in Lelystad heeft het keurmerk Goed Gefrituurd bemachtigd. Uit het rapport van de mystery guest blijkt dat de cafetaria van...

Bestelzuil biedt potentie, maar niet voor iedere cafetaria

Bestelzuil biedt potentie, maar niet voor iedere cafetaria

Bestelzuilen duiken regelmatig op in cafetarialand. Maar de meerwaarde van dergelijke zuilen verschilt per cafetaria, zo blijkt uit een rondgang...

Korean Barbecue

Anytyme Toscane maakt Lekkerste Loaded Fries 2021

Gabriël Oral van AnyTyme Toscane heeft de finale van de Lekkerste Loaded Fries 2021 gewonnen. De jury was onder de indruk van zijn Korean Barbecue....

De Loaded fries van Peter Smulders, AnyTyme 't Vosje

De Loaded fries van Peter Smulders, AnyTyme 't Vosje

Loaded fries zijn hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. In Misset Horeca geven ze hun geheimen prijs. Peter Smulders...

AnyTyme Toscane: eerste vestiging van de formule zonder zitplaatsen

AnyTyme Toscane: eerste vestiging van de formule zonder zitplaatsen

AnyTyme Toscane in Borne is de eerste vestiging van de formule die zich puur richt op afhalen en bezorgen. Door corona nam maaltijdbezorging een...

AnyTyme Ommen over bestelzuil: 'Systeem staat als een dijk'

AnyTyme Ommen over bestelzuil: 'Systeem staat als een dijk'

De bestelzuil is één van de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de cafetariabranche. Ook AnyTyme heeft het afgelopen halfjaar getest met...

Gabriël en Michel Oral, de nieuwe AnyTyme-ondernemers

Primeur voor AnyTyme: eerste locatie zonder zitplaatsen

De broers Gabriël en Michel Oral openen eind oktober een AnyTyme-locatie die puur gericht is op afhalen en bezorgen. Hun bedrijf, Eetcafé Toscane in...

Mijn nieuwe bakwand: het bakbeest van AnyTyme De Waalsprong

Mijn nieuwe bakwand: het bakbeest van AnyTyme De Waalsprong

De bakwand is waar het om draait in een frituurbedrijf en het is altijd spannend wanneer er een nieuwe wordt geplaatst. Hoe verloopt de installatie,...

Veel interesse bij AnyTyme voor nieuwe plexiglas opstellingen

Veel interesse bij AnyTyme voor nieuwe plexiglas opstellingen

Ook AnyTyme-ondernemers bereiden zich voor op de richtlijnen die waarschijnlijk gaan gelden als de horeca weer open mag. Een aantal ondernemers is...

Foto: Koos Groenewold

Cafetariaformules komen met gezamenlijk statement over de coronacrisis

Cafetariahouders en andere horecaondernemers bevinden zich sinds zondagavond 15 maart in een ongekende situatie. Het coronavirus brengt een enorme...