Sprot
Iedereen heeft ze vast wel eens zien liggen: bosjes samengebonden, kleine gerookte visjes van 10-15 centimeter lengte. Sprot is een haringachtige en...
Iedereen heeft ze vast wel eens zien liggen: bosjes samengebonden, kleine gerookte visjes van 10-15 centimeter lengte. Sprot is een haringachtige en...
In een klimaat als dat van Zuid-Afrika zijn barbecues (braaivleis) en picnics aan de orde van de dag. Salades horen daarbij. Twee populaire salades...
De grote trend van de afgelopen tijd is zonder meer bubbels. Op ‘Bubbles on the Beach’, zondag 30 augustus in Zandvoort, staat bubbelende wijn dan...
<strong>Ingrediënten</strong> • snufje peper (versgemalen) • snufje zout • 1 eetlepel cognac • 1 eetlepel witte wijn • 1/2 eetlepel citroensap • 125...
Thuis bij Jamie
Bij de bereiding van een vismaaltijd valt de keus vaak op kabeljauw. Vanwege problemen met de kabeljauwstand heeft de Europese Unie op 14 februari...
Het assortiment vissoorten dat geschikt is voor de grill of de barbecue is enorm uitgebreid: zalmmoten, zalmfilets, zalmforel, palingmootjes,...
<strong>Ingrediënten</strong> • 1 theelepel gemberpoeder • 2 eetlepels uien (gefruite gedroogde uitjes) • 3 eetlepels limoensap • 3 teentjes knoflook...
<strong>Ingrediënten:</strong> 4 roodbaarsfilets van ca. 150 g Alternatief: tilapia, meerval, kabeljauw 2 eetlepel sojasaus 1 kleine rode ui 10 g...
<strong>Ingrediënten</strong> • 1 eetlepel slaolie • 1 eetlepel suiker • 1 grote moesappel • 1 theelepel citroenrasp • 2 eetlepels citroensap • 2...