Alide van Toor beoogd voorzitter van vakvereniging ProFri
Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) houdt maandag 3 juni bij Hotel Van der Valk in Vianen een bijzondere jaarvergadering. Frans van Rooij...
Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) houdt maandag 3 juni bij Hotel Van der Valk in Vianen een bijzondere jaarvergadering. Frans van Rooij...
Verantwoord Frituren viert jaar twintigjarig jubileum met een prachtig resultaat: het aandeel vloeibaar frituurvet in de horeca is gestegen van 51%...
Februari is niet de maand van Valentijnsdag, maar van de Nationale Frikandellendag. Hier volgen 10 weetjes over de meest gegeten frituursnack van...
In een feestelijke setting was het industriële restaurant IJver op de NDSM-Werf het decor voor de ondernemersdag van FHC Formulebeheer, het...
De Uitdaging in Voorthuizen is door Big Bread Kitchen uitgeroepen tot beste vestiging. Ondernemer Fanny Hu won tijdens de jaarafsluiting de...
Snackdeskundige Eke Bosman is de nieuwe voorzitter van het NK Loaded Fries 2024. Hij roept deelnemers op om de jury te verrassen met een verrassend...
Wat begon met friet en enkele snacks is 75 jaar later uitgegroeid tot een ambachtelijke cafetaria met een uitgebreid assortiment en prijswinnende...
Wie maakt de lekkerste friet, hamburgers of broodjes? Stichting de Lekkerste Wedstrijden daagt fastservice-ondernemers uit om tijdens de komende...
Frans van Rooij heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging Professionele Frituurders bekendgemaakt dat hij zijn functie als...
Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een...