Duurzame horecaondernemers krijgen Groen Genieten-label als beloning
In Groningen worden horecaondernemers uitgedaagd hun bedrijf versneld te verduurzamen. Als beloning krijgen ze daarvoor een keurmerk: het Groen...
In Groningen worden horecaondernemers uitgedaagd hun bedrijf versneld te verduurzamen. Als beloning krijgen ze daarvoor een keurmerk: het Groen...
Het kunstmatige eiland Pampus in het IJmeer voor Amsterdam is onderdeel van de op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkende 'De Stelling van Amsterdam'...
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...
Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.
Verstandig omgaan met energie is en blijft verstandig. Winterhalter deelt energiebesparingstips om het wasproces van vaatwassers te optimaliseren en...
Een duidelijk inzicht in energie- en gasverbruik leidt in de praktijk vaak tot een besparing van 3 tot 5 procent. Om horecaondernemers te helpen dit...
In totaal hebben 364 ondernemers al een aanvraag ingediend bij de overheid voor een tegemoetkoming in de hoge energiekosten. Veel horecaondernemers...
The Social Hub (voorheen The Student Hotel) gaat op het hotel in Eindhoven op een bijzondere manier eigen energie opwekken. Naast zonnepanelen, die...
Op 21 maart opent de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). TEK biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die...
De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) gaat naar medio maart 2023 open. Horecaondernemers kunnen alvast aan de hand van een...