Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei
Het plantaardige merk Karma Kebab haalt 2 miljoen euro aan nieuw kapitaal op om haar keten van 'festival food bars' verder te laten groeien.
Het plantaardige merk Karma Kebab haalt 2 miljoen euro aan nieuw kapitaal op om haar keten van 'festival food bars' verder te laten groeien.
Van woensdag 25 mei t/m zondag 29 mei wordt het Amsterdamse Westerpark voor de veertiende keer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van...
Nog geen half jaar geleden kregen Mieke Rijnbeek en Jouke Drijfhout de sleutel van het restaurant op landgoed De Slotplaats in het Friese Bakkeveen....
Wat een topseizoen zou worden werd een rampjaar. Liefst 150 festivals stonden er alleen al dit voorjaar in de agenda bij de Amsterdamse...
Het initiatief Buurtkeukens en evenementen- en conceptenbureau Rare willen foodtrucks in het zonnetje te zetten en organiseren de Nationale Foodtruck...
Juist nu het topdrukte had moeten zijn bij The Food Line-up, is het stil op de burelen van het Amsterdamse cateringbureau. Geen events en...
Net als alle cateraars wordt ook De Timp hard geraakt door de coronacrisis. Het Achterhoekse bedrijf gaat nu op de Amerikaanse toer om het verlies...
De economische gevolgen van de coronacrisis treft uiteraard ook de foodtruckbranche. De meesten zijn zelfstandig ondernemer en hebben geen andere...
De initiatiefnemers omschrijven het zelfs als het eerste 100% Corona proof gezinsuitje van Breda, hun Drive Thru Restaurant. 'Al rijdend de lekkerste...
Sabine Edink van Foodtruck Gelderland moet binnenkort nog nauwkeuriger plannen dan nu al het geval is. Met haar mobiele espressobar Ella Barista en...