Alles over John Halvemaan

Eerste locatie voor 't Zusje in Amsterdam in pand John Halvemaan

Eerste locatie voor 't Zusje in Amsterdam in pand John Halvemaan

't Zusje opent medio mei haar eerste locatie in Amsterdam in het pand van wijlen John Halvemaan. De komende tijd wordt het pand aan de Van...

Restaurant Gijsbrecht in pand John Halvemaan

Restaurant Gijsbrecht in pand John Halvemaan

Edwin de Koeyer start zaterdag 20 april samen met compagnons Robbert Flipse en Esther van Oostenbrugge Restaurant Gijsbrecht. Hij betrekt het pand...

Chef-kok John Halvemaan overleden

Chef-kok John Halvemaan overleden

Chef-kok John Halvemaan is dinsdag 5 februari 2019 overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Op vrijdag 28 september 2018 draaide hij zijn laatste...

John Halvemaan

John Halvemaan: Restaurant Halvemaan gesloten

John Halvemaan (69) heeft vrijdag 28 september 2018 zijn laatste service gedraaid in Restaurant Halvemaan in Amsterdam Buitenveldert. Het pand is...

Egon van Hoof, Yuri Wiesen, Erik de Mönnink

Drie nieuwe leden voor Les Patrons Cuisiniers

Egon van Hoof van Mos in Amsterdam, Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten en Yuri Wiesen van restaurant Wiesen in Eindhoven zijn alle drie...

Lenterecept John Halvemaan van Halvemaan in Amsterdam: 'Sla'

Lenterecept John Halvemaan van Halvemaan in Amsterdam: 'Sla'

Met de winter op zijn retour beïnvloedt het komend voorjaar steeds meer de voorraadlijsten. Die invloeden zien we bij chefs op de borden terug....

De balans van John Halvemaan

De balans van John Halvemaan

Zes jaar geleden publiceerde Misset Horeca de serie Naakte Chefs, over het leven van 34 sterrenkoks. In die serie ging het eens een keer niet over de...

Crisis noopt tot conceptkeuze en kleinere brigades

Crisis noopt tot conceptkeuze en kleinere brigades

De economische crisis veroorzaakt teruglopende omzetten. Topchefs beraden zich over hun toekomst. a la carte inruilen voor menu's of brigades...

Diamond Awards voor John Halvemaan, Nadia Zerouali en Alain Jacobs

Diamond Awards voor John Halvemaan, Nadia Zerouali en Alain Jacobs

Drie kopstukken uit de Nederlandse gastronomie hebben op 11 januari de Diamond Awards op de Wine Professional gekregen.