Met deze tips voorkom je klachten van het werken achter de espressomachine
Weinig ondernemers staan stil bij de risico's die medewerkers lopen als ze hele dagen achter de espressomachine aan het werk zijn. Maar het...
Weinig ondernemers staan stil bij de risico's die medewerkers lopen als ze hele dagen achter de espressomachine aan het werk zijn. Maar het...
'Misschien is een goede koffiemolen wel net zo belangrijk als een goede espressomachine', zegt Almar Bouw Jäger van Alleborgh, een bedrijf in Almere...
In de horeca is geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. En ook zijn er weinig producten waar een hogere marge op te maken is. Wil jij de...
Omwille van de snelheid en misschien ook een beetje de angst voor het onbekende, kiezen nog altijd maar weinig grote horecabedrijven voor...
Van het belang van de koffiemolen tot het opnieuw opschuimen van eerder gebruikte melk en van filterkoffie tot wijn serveren in een koffiebar. In dit...
Tal van nieuwe producten verrijken de koffiebranche, zoals een cold brew van de tap, een designkraan waar direct vijf watersoorten uit komen of een...
Nederland is een echt melkkoffieland. Minstens twee derde van de koffiedranken die in de horeca worden bereid, betreft een variant waarin...
Nestlé Professional introduceert een nieuw self serve koffie concept. Met dit nieuw ontworpen zelfbedieningskoffieautomaat krijgt koffie voor...
Om een beeld te krijgen hoe het staat met koffie in de Nederlandse horeca, hield Misset Horeca de jaarlijkse Koffie-enquête onder zo'n 1000...
De markt voor koffiecapsules, groot gemaakt door Nespresso, is booming: de ene na de andere branderij stopt zijn koffie in die capsules. De...