Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende...
In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar...
In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar...
Sanitaire producten zijn niet altijd top-of-mind bij hospitality bedrijven, terwijl ze wel degelijk invloed hebben op de gastbeleving. Als ze er niet...
Als ondernemer in de horeca wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar van...
Contant, pinpas, creditcard, smartphone, QR code: het aantal manieren van betalen is de laatste jaren enorm toegenomen. Gasten kunnen echter niet...
Comfort, service, flexibiliteit en gemak; zo wil IntercityHotel de nieuwste generatie hotelgasten enthousiasmeren. Het hotelmerk doet dat onder meer...
We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...
De 10 Geboden ligt wat verscholen in Uden, niet direct zichtbaar vanaf de doorgaande route. Shannen: 'We zitten hier eigenlijk in een hele mooie dode...
Ook in de horeca speelt bij veel ondernemers de vraag: welk energiecontract is nu handig om af te sluiten? En waar moet je op letten? De...
Of het nu om tachtig of achthonderd gasten gaat, iedereen wilt een lekker dessert. En als chef wil je natuurlijk van elk dessert een culinair...
Sinds een aantal maanden runnen Stacey de Graaff en Ireen Kouwenberg Into Indo gelegen in het centrum van Venlo. Naast dat de traditioneel...