Alles over Tafellinnen

Harald Hendriks

Harald Hendriks

HIT Equipment is een klein, maar wel internationaal opererend bedrijf dat zichzelf tot doel heeft gesteld innovatieve oplossingen te zoeken voor de...

Droomappartementen aan zee

Droomappartementen aan zee

Zeven jaar lang heeft Pim Aronson, eigenaar van restaurant De Zonnehoek in Overveen, gestoeid met de bureaucratie om een vergunning te krijgen voor...

Hoe maak ik effectief reclame?

Hoe maak ik effectief reclame?

Hoe kan ik op een effectieve en betaalbare manier reclame maken voor mijn horecabedrijf? Door goed te weten wat u wilt en consequent te werk te gaan,...

Van voedseldropping tot gerookt haantje

Van voedseldropping tot gerookt haantje

Hij had voor de moeder des vaderlands kunnen koken, maar koos royaal voor de massa. Hij liet zich de titel Mister Snack aanleunen en is Master of...

Een gemixt team werkt ’t best

Een gemixt team werkt ’t best

Als vrouwen de overhand hebben binnen een bedrijf, krijg je veel 'gemiep' maar bij een mannelijke dominantie heb je weer last van een machocultuur...

Klein idee levert groot gemak op

Klein idee levert groot gemak op

De vakwedstrijd om de Goed Idee Trofee die Snackkoerier samen met Remia organiseert, draait op volle toeren. Eigenaren en medewerkers van...

Introductie Goed Idee Trofee

De vakwedstrijd om de Goed Idee Trofee die het vakblad Snackkoerier samen met <a migration="true" href="http://www.remia.nl/horeca"...

’t Heerenhuis, Wijdewormer

’t Heerenhuis, Wijdewormer

Stijlvol was het al, en lekker eten kon je er ook, maar de inrichting was een beetje uit de tijd en paste niet meer bij de eigentijdse gerechten en...

Logboek: Roer-ganger aan boord

Logboek: Roer-ganger aan boord

Catering (en meer!) op een cruiseschip van 18.000 ton. Manager Marc Schats houdt een logboek bij.

Tips

Personeelstips Voorkom fysieke problemen van uw personeel door ze goed te informeren over de samenstelling van de borrelhapjesschaal. Uw personeel...