Met deze tips voorkom je klachten van het werken achter de espressomachine
Weinig ondernemers staan stil bij de risico's die medewerkers lopen als ze hele dagen achter de espressomachine aan het werk zijn. Maar het...
Weinig ondernemers staan stil bij de risico's die medewerkers lopen als ze hele dagen achter de espressomachine aan het werk zijn. Maar het...
Moxy Amsterdam Schiphol Airport is per 1 januari van dit jaar een pilot gestart waarin fulltime medewerkers standaard vier dagen per week werken....
In een serie interviews ondervraagt Misset Horeca een aantal horecastudenten over wat ze mooi vinden aan het vak, wat voor hun zwaarder weegt:...
Mag een horecaondernemer vakantiedagen bij een werknemer inhouden tijdens een lockdown?
De invloed van de coronacrisis op de mentale gezondheid van horecaondernemers is groot. De uitzichtloosheid, de financiële zorgen en het gevoel van...
Jeroen en Marinda Groot starten in april 2022 met MJ Café in de Bataviahaven in Lelystad. Misset Horeca volgt de ondernemers op weg naar de...
Met het nijpende personeelstekort, zijn ook de tarieven van ZZP-koks gestegen. Wat zijn nu de tarieven?
Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.
In de horeca kiezen steeds meer ondernemers ervoor om - in overleg met hun medewerkers - personeel tijdelijk uit te lenen aan bedrijven en...
Nederlandse jongeren vinden deze zomer de mogelijkheid om flexibele uren te werken het belangrijkste tijdens een vakantiebaan. Dat blijkt uit...