Alles over Tips Personeel

foto: Herbert Wiggerman

Met deze tips voorkom je klachten van het werken achter de espressomachine

Weinig ondernemers staan stil bij de risico's die medewerkers lopen als ze hele dagen achter de espressomachine aan het werk zijn. Maar het...

Moxy Schiphol

Dit is het eerste hotel in Nederland met standaard 4-daagse werkweek

Moxy Amsterdam Schiphol Airport is per 1 januari van dit jaar een pilot gestart waarin fulltime medewerkers standaard vier dagen per week werken....

Stan Duinkerken

Horecastudent Stan Duinkerken: 'Een vierdaagse werkweek is echt een ding'

In een serie interviews ondervraagt Misset Horeca een aantal horecastudenten over wat ze mooi vinden aan het vak, wat voor hun zwaarder weegt:...

Vakantiedagen inhouden tijdens een lockdown: mag dat?

Vakantiedagen inhouden tijdens een lockdown: mag dat?

Mag een horecaondernemer vakantiedagen bij een werknemer inhouden tijdens een lockdown?

Mentale steun en advies voor horeca: tips op een rij

Mentale steun en advies voor horeca: tips op een rij

De invloed van de coronacrisis op de mentale gezondheid van horecaondernemers is groot. De uitzichtloosheid, de financiële zorgen en het gevoel van...

Start MJ Café: salaris bepalen van de nieuwe medewerkers

Start MJ Café: salaris bepalen van de nieuwe medewerkers

Jeroen en Marinda Groot starten in april 2022 met MJ Café in de Bataviahaven in Lelystad. Misset Horeca volgt de ondernemers op weg naar de...

Wat is nu het uurtarief van een ZZP-kok?

Wat is nu het uurtarief van een ZZP-kok?

Met het nijpende personeelstekort, zijn ook de tarieven van ZZP-koks gestegen. Wat zijn nu de tarieven?

Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten

Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten

Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.

Tips voor het uitlenen van personeel

Tips voor het uitlenen van personeel

In de horeca kiezen steeds meer ondernemers ervoor om - in overleg met hun medewerkers - personeel tijdelijk uit te lenen aan bedrijven en...

Koos Groenewold

'Flexibele uren maken het verschil bij keuze vakantiewerk'

Nederlandse jongeren vinden deze zomer de mogelijkheid om flexibele uren te werken het belangrijkste tijdens een vakantiebaan. Dat blijkt uit...