Alles over Vlees

Ferry van Reede, adviseur bij Eurofins Bureau de Wit (links): 'Horeca moet per batch onderzoeksresultaten tonen.'

Rosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen

Het is een misvatting dat alle rundvleesproducten eenvoudig rosé geserveerd kunnen worden. Bij een biefstuk gaat dat over het algemeen prima. Maar...

BBQ-trends: Grote vleesdelen met alleen zout als smaakdrager

BBQ-trends: Grote vleesdelen met alleen zout als smaakdrager

Grote stukken vlees blijven populair op de barbecue. Ook de belangstelling voor bijzondere, exclusieve delen verder neemt toe. Daarbij gaat het om...

Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch

Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch

Na bijna zes jaar een overwegend op vlees gebaseerde menukaart te hebben gevoerd, is die kaart van barbecuerestaurant Mr. Meat in Eindhoven nu...

Dankzij authentiek vakmanschap gaan deze snijmachines 50 jaar mee

Dankzij authentiek vakmanschap gaan deze snijmachines 50 jaar mee

Vasthouden aan het oude en tegelijkertijd vernieuwen waar het kan. Dit is in één zin hoe Deko Holland zich steeds nadrukkelijker profileert binnen de...

HorecaEventTT voor de tweede keer in WTC Leeuwarden

HorecaEventTT voor de tweede keer in WTC Leeuwarden

Maandag 13 februari 2023 opent HorecaEvenTT voor de tweede keer in haar bestaan de deuren in het WTC te Leeuwarden

De plantaardige Biefstuk Bali 0.0 van Loetje.

Loetje introduceert plantaardige biefstuk die smaakt en voelt als echt vlees

Restaurantketen Loetje komt met een bijzondere toevoeging op de menukaart: als een van de eerste restaurantketens ter wereld heeft Loetje een...

Horecagroothandels zetten grote stap voor kippenwelzijn

Horecagroothandels zetten grote stap voor kippenwelzijn

Bidfood en Hanos gaan hun huismerk kipproducten voorzien van ten minste één Beter Leven-ster. Dit laten de groothandels weten aan Wakker Dier.

Nice to Meat introduceert Hokkaido Wagyu

Nice to Meat introduceert Hokkaido Wagyu

Een klasse apart, dat is het Wagyu vlees dat komt van het meest noordelijke eiland van Japan, Hokkaido. Nice to Meat, een van de grootste Wagyu...

Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam

Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam

Restaurant Cannibale Royale opent de deuren van een eerste vestiging in Rotterdam. Het restaurant, de kaart en 'look and feel' van dit van oorsprong...

Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden

Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden

Vanaf 1 maart moeten Franse restaurants en foodservicebedrijven op hun menukaarten de herkomst van al hun vlees vermelden en of het vlees vers is of...