artikel

Potentiële hardlopers

Horeca

Salades liggen vanwege hun frisse uitstraling en smakelijke inborst goed bij de gast. Het is allang niet meer zo dat het overwegend vrouwen zijn die zich er te goed aan doen. Salades zijn gemeengoed geworden.

Dilemma; zelf maken of kopen? Dat is helemaal afhankelijk van de kok, zijn (of haar) budget en de smaak van uw gasten. Bacteriologisch is het wel zo veilig om gebruik te maken van convenienceproducten. Bovendien kunt u dan probleemloos meer verschillende salades aanbieden. Kijken we naar de trends op saladegebied dan springt de opkomst van buitenlandse salades in het oog; Amerikaanse bonensalade, Mexicaanse bonensalade, pastasalade, tortellinisalade. Er kan op saladegebied nog veel en veel meer bedacht worden. Met een creatieve en hygiënische presentatie moet het mogelijk zijn om van salades hardlopers te maken in uw bedrijf.

Reageer op dit artikel