artikel

Blije medewerkers blijven langer en werken harder

Horeca

Geef complimenten tijdens dagelijkse werkzaamheden zodat uw medewerkers zich gewaardeerd voelen. Laat uw cateringmedewerker merken dat het buffet er prachtig uitziet. Hij voelt zich gewaardeerd en toont optimale inzet. Geef uw personeel een kijkje in uw financiële keuken en maak duidelijk wat uw plannen voor de toekomst zijn. Niet alleen op de werkvloer, maar ook […]

Geef complimenten tijdens dagelijkse werkzaamheden zodat uw medewerkers zich gewaardeerd voelen. Laat uw cateringmedewerker merken dat het buffet er prachtig uitziet. Hij voelt zich gewaardeerd en toont optimale inzet. Geef uw personeel een kijkje in uw financiële keuken en maak duidelijk wat uw plannen voor de toekomst zijn. Niet alleen op de werkvloer, maar ook daaromheen zijn er allerlei manieren om uw mensen te stimuleren en motiveren. Een medewerker moet zich immers thuis voelen in uw bedrijf. U zult merken dat iemand die plezier heeft in zijn werk ook gemotiveerd is en met ideeën komt.

Reageer op dit artikel