artikel

Grijp uw kans met een Goed Idee

Horeca

Nog één week, dan sluit de inzendtermijn voor de Remia Goed Idee Trofee. Tot 1 november kunt u zelfbedachte suggesties indienen, die volgens u bijdragen aan een goede bedrijfsvoering. Het hoeven niet per se grote innovaties te zijn. Kleine verbeteringen of aanpassingen kunnen evenzeer ten goede komen aan een nog beter reilen en zeilen in het fastfoodbedrijf.

De organisatie van de vakwedstrijd is in handen van Snackkoerier, in samenwerking met sauzen- en vettenfabrikant Remia. In de loop van november zal een deskundige jury alle ontvangen ideeën beoordelen. Deze jury bestaat uit Albert Zuurveld (directeur van fastfoodformule Robin Food), Paul van Gurp (bestuurslid KHN sector Fastfood- en IJsbedrijven en eigenaar van een cafetaria/broodjeszaak in Colmschate) en Eric Klop (hoofdredacteur Snackkoerier). Zij kijken in hun beoordeling met name naar originaliteit en innovativiteit van de suggesties. De bekendmaking van de drie winnaars en de prijsuitreiking zal begin januari plaatsvinden tijdens de Horecava 2002 in Amsterdam.

Prijzen
Het is in Snackkoerier al eerder vermeld: De prijzen liegen er niet om. De winnaar van de hoofdprijs krijgt naast de exclusieve Remia Goed Idee Trofee voor 5000 gulden aan Remia-producten of 2500 gulden zo in het handje. De tweede plaats is goed voor 2000 gulden aan Remia-producten of 1000 gulden contact, terwijl de derde prijswinnaar 1000 gulden aan Remia-producten of 500 gulden cash ontvangt. De winnaars krijgen bovendien een oorkonde uitgereikt. Ook ontvangen de deelnemers van wie tussentijds een goed idee in Snackkoerier is geplaatst van Remia een cadeaubon.

U heeft dus nog tot 1 november de gelegenheid om mee te dingen naar de Remia Goed Idee Trofee en een van de andere prijzen. Meld uw innovatie, voorzien van toelichting en eventueel beeldmateriaal, aan bij Snackkoerier Vakwedstrijden, Postbus 4, 7000 BA in Doetinchem. Faxen kan ook: (0314) 34 97 97. Per e-mail zijn inzendingen mogelijk via red.snackkoerier@ebi.nl.

Reageer op dit artikel