artikel

Laat u niet verrassen door de euro

Horeca

Bereid personeel en kassasysteem optimaal voor op de invoering van de euro door tijd vrij te maken voor educatie. Werk een stappenplan uit waarbij uw personeel geleidelijk de benodigde informatie over de nieuwe munt tot zich neemt. Start met algemene documentatie over de euro en voer de intensiteit op naar mate 1 januari nadert.

Beleg kort voor de jaarwisseling een samenzijn waarbij het kassapersoneel praktijksituaties simuleert. De ‘dubbele munt periode’ eist een gedegen voorbereiding om onnodig schade te voorkomen. Controleer verder vroegtijdig of uw huidige systeem europroof is. Zoek anders zo snel mogelijk contact met de leverancier voor een euro-update.

Eurotips

Print de eurotips uit en verspreidt ze onder het personeel.

Reageer op dit artikel