artikel

Butterscotchfondue

Horeca

Mooi dessertidee uit de VS. Een kopje butterscotchsoep met daarom heen wat dippers zoals partjes appel, peer en sinaasappel of marshmellows. Dan McGowan van Lettuce Entertain You haakt ermee in op de trend om gezamenlijk van een schaaltje bonbons of friandises te peuzelen. Lekker zoet en nog leuk om te doen, dit gezamenlijk snoepen. Voeg […]

Mooi dessertidee uit de VS. Een kopje butterscotchsoep met daarom heen wat dippers zoals partjes appel, peer en sinaasappel of marshmellows. Dan McGowan van Lettuce Entertain You haakt ermee in op de trend om gezamenlijk van een schaaltje bonbons of friandises te peuzelen. Lekker zoet en nog leuk om te doen, dit gezamenlijk snoepen. Voeg bruine suiker, rietsuikerstroop en boter bij elkaar in een pan en kook dat tot de suiker is opgelost. Haal hem van het vuur, voeg al roerende room, vanille en limoensap toe en roer het tot een gladde soep. Zet de pan even terug op het vuur om de soep in te dikken en giet hem daarna over in een fonduepotje. Fonduevorkjes erbij en het feest kan beginnen.

Reageer op dit artikel