artikel

Monique Linthorst

Horeca

Linthorst Party Catering is groot in het op maat leveren van party’s en evenementen. Dat gebeurt zowel op de eigen hoofdvestiging in Twello als in den lande. Directeur Monique Linthorst voelt zich zichtbaar en voelbaar als een vis in het water in deze business. Ze straalt warmte, betrokkenheid en vertrouwen uit, zowel naar haar eigen […]

Monique Linthorst

Linthorst Party Catering is groot in het op maat leveren van party’s en evenementen. Dat gebeurt zowel op de eigen hoofdvestiging in Twello als in den lande. Directeur Monique Linthorst voelt zich zichtbaar en voelbaar als een vis in het water in deze business. Ze straalt warmte, betrokkenheid en vertrouwen uit, zowel naar haar eigen personeel als naar collega-partycateraars en naar opdrachtgevers. Ze is een op en top gastvrouw, maar wel een die de cijfers geen moment uit het oog verliest.

De meeste van de producten worden in de moderne keuken in Twello vers bereid. Alleen datgene dat echt niet ter plekke zelf gemaakt kan worden, koopt Linthorst in. Naar klanten toe is Monique Linthorst boven alles eerlijk en recht door zee. Een offerte komt er niet zomaar na een telefonisch gesprek of een e-mailtje. Eerst is er altijd persoonlijk contact. Hoewel haar drukke werkzaamheden het eigenlijk niet toelaten, maakt Monique ook altijd tijd vrij voor het opleiden en enthousiasmeren van jonge medewerkers.

Reageer op dit artikel