artikel

Zo bouwt u in vier stappen een nieuwsbrief

Horeca

Nieuwsbrieven per e-mail informeren uw doelgroep over nieuwe gerechten, kondigen thema-avonden aan en vermelden de weekaanbieding in de bedrijfskantine. Verder stuwt een digitale nieuwsbrief internetters direct naar specifieke onderdelen op uw website. In het vakblad Misset Horeca leest u een uitgebreid artikel over het schrijven van nieuwsbrieven voor e-mail met handige toepasbare tips. Hieronder een […]

Nieuwsbrieven per e-mail informeren uw doelgroep over nieuwe gerechten, kondigen thema-avonden aan en vermelden de weekaanbieding in de bedrijfskantine. Verder stuwt een digitale nieuwsbrief internetters direct naar specifieke onderdelen op uw website.

In het vakblad Misset Horeca leest u een uitgebreid artikel over het schrijven van nieuwsbrieven voor e-mail met handige toepasbare tips.

Hieronder een eenvoudige cursus voor het bouwen van een nieuwsbrief met het programma Word en het programma Frontpage. Pas de stappen toe en bouw een succesvolle nieuwsbrief.

Kies het programma waarmee u werkt:

Word

Frontpage

Reageer op dit artikel