artikel

Sleutel tot succes

Horeca

Bestaat er een gouden regel voor succes? Een formule die altijd werkt? Ja, die is er.Ondernemers die zich weten te onderscheiden hebben eerder en langer succes dan ondernemers die ondergaan in de grijze massa.

Onderscheiden is opvallen, dus positief anders zijn. Hoe krijgt u het voor elkaar om op te vallen, zodat de gasten u weten te vinden, tevreden bij u verblijven, terugkomen en die positieve ervaring verder vertellen?
Simpel is dat niet. Zoiets vraagt om creatief ondernemerschap, opletten wat er in je zaak gebeurt en inspelen op de veranderingen. Dat houdt in dat u niet stilstaat maar voortdurend op zoek bent naar nieuwe wegen. De basis in de horeca op elk niveau is: enthousiaste medewerkers, opvallende service, origineel zijn en op de gast een indruk maken die hij onthoudt en door kan vertellen.Hoe wilt u bekend staan?

Servicegericht: zorg dan voor vriendelijke, voorkomende service.

Efficiënt:
zorg voor snelle en correcte bediening.

Verrassend: zorg voor wisselende gerechten en bijzondere ingrediënten en inrichting.

Gezellige sfeer: zorg voor uitgebalanceerde inrichting, aankleding en goede achtergrondmuziek.

Kortom: val op door het vanzelfsprekende goed te doen en probeer iedere dag iets meer te doen. Denk daarbij ook aan een hoge prijs-waardeverhouding.Dat is de sleutel tot succes.

Reageer op dit artikel