artikel

Vier doden door steek- en schietpartijen tijdens kerst

Horeca

Gewelddadige incidenten hebben rond de kerstdagen in Nederland aan vier mensen het leven gekost. Op eerste kerstdag werden twee mannen doodgeschoten. Een in een discotheek in Dordrecht, een ander na een caféruzie in Den Haag. In Rotterdam en Weert kwamen eveneens mensen om het leven door geweld.

Het slachtoffer in Dordrecht was een 21-jarige man uit Tilburg. Die had in de discotheek een r&b-feest bezocht. Hij overleed dinsdagmorgen vroeg in een ziekenhuis. Van de dader of daders ontbreekt elk spoor.

Dinsdagmorgen overleed een 59-jarige man uit Budel-Dorplein in het ziekenhuis van Weert aan hersenletsel dat hij maandag al had opgelopen. De politie heeft een 59-jarige plaatsgenoot aangehouden, die het slachtoffer maandag tijdens een ruzie met een zwaar voorwerp op het hoofd geslagen zou hebben.

In Rotterdam werd maandagavond een man doodgestoken. De politie vond het slachtoffer in zijn woning aan het Koningin Emmaplein in het centrum van de stad. Van de dader of daders onbreekt elk spoor.

Reageer op dit artikel