artikel

Onder de boompjes in Kasteeltje Hattem bij Roermond

Horeca

Het nieuwe onderkomen van René en Marja Brienen in kasteeltje Hattem bij Roermond is een poging om een bestaande formule in een andere ambiance onder te brengen. René Brienen staat bekend als een chef die veel energie steekt in het begeleiden en coachen van jonge mensen. Hij bestiert een soepelm, maar robuust kokende keuken met […]

Onder de boompjes in Kasteeltje Hattem bij Roermond

Het nieuwe onderkomen van René en Marja Brienen in kasteeltje Hattem bij Roermond is een poging om een bestaande formule in een andere ambiance onder te brengen. René Brienen staat bekend als een chef die veel energie steekt in het begeleiden en coachen van jonge mensen. Hij bestiert een soepelm, maar robuust kokende keuken met veel combinaties in een gerecht. De gasten van Onder de Boompjes zijn bourgondisch ingestelde mensen die enthousiast meeleven met het wel en wee van het bedrijf.

Reageer op dit artikel