artikel

Met noodverlichting valt niet te spotten

Horeca

Versnel de ontruiming van uw pand bij calamiteiten door een goede noodverlichting. Met noodverlichting valt niet te spotten. Zorg dus dat dit altijd in orde is. Test éénmaal per maand de verlichting en houdt de testen bij in een logboek. Handig voor uzelf en prettig om op verzoek te kunnen tonen. Vervang éénmaal in de […]

Versnel de ontruiming van uw pand bij calamiteiten door een goede noodverlichting. Met noodverlichting valt niet te spotten. Zorg dus dat dit altijd in orde is. Test éénmaal per maand de verlichting en houdt de testen bij in een logboek. Handig voor uzelf en prettig om op verzoek te kunnen tonen. Vervang éénmaal in de twee jaar de batterijset van de noodverlichting, zodat u zeker bent van voldoende stroom. Gebruik pictogrammen bij vluchtwegaanduiding in plaats van tekst. U bent er namelijk nooit zeker van dat alle gasten de Nederlandse of Engelse tekst kunnen lezen. Pictogrammen zijn te begrijpen voor elke wereldburger.

Uitgang

Vluchtroute

Reageer op dit artikel