artikel

Bewaartips

Horeca

Asperges zijn het lekkerst wanneer ze dezelfde dag als ze worden geoogst geconsumeerd worden. Enkele dagen bewaren kan op een koele plek, bijvoorbeeld in de groenteladen van de koelkast, gewikkeld in een vochtige doek. Asperges kunnen ook langer bewaard worden als enkele dagen. Dit is mogelijk door ze in te vriezen. Na het wassen en […]

  • Asperges zijn het lekkerst wanneer ze dezelfde dag als ze worden geoogst geconsumeerd worden. Enkele dagen bewaren kan op een koele plek, bijvoorbeeld in de groenteladen van de koelkast, gewikkeld in een vochtige doek.
  • Asperges kunnen ook langer bewaard worden als enkele dagen. Dit is mogelijk door ze in te vriezen. Na het wassen en schillen in de diepvriezer snel invriezen op invriesstand. Asperges van te voren niet blancheren. De ingevroren asperges als een ijsklomp in kokend water bereiden. Asperges nooit eerst op de normale manier ontdooien.

  • Asperges zijn het lekkerst wanneer ze dezelfde dag als ze worden geoogst geconsumeerd worden. Enkele dagen bewaren kan op een koele plek, bijvoorbeeld in de groenteladen van de koelkast, gewikkeld in een vochtige doek.
  • Asperges kunnen ook langer bewaard worden als enkele dagen. Dit is mogelijk door ze in te vriezen. Na het wassen en schillen in de diepvriezer snel invriezen op invriesstand. Asperges van te voren niet blancheren. De ingevroren asperges als een ijsklomp in kokend water bereiden. Asperges nooit eerst op de normale manier ontdooien.
Reageer op dit artikel