artikel

Oosterse snacks gevraagd

Horeca

Experimenteert u graag in de keuken? Dan bent u wellicht uitgekomen op een kruidig gerecht of pittige snack. Zo eentje waar uw klanten sindsdien speciaal om vragen. Het thema van Snackkoerier 23 mei betreft Oosterse snacks. Daarbij mogen huisrecepten van cafetariahouders niet ontbreken. Prijkt bij u een uitheems gerecht uit eigen keuken op de menukaart, […]

Experimenteert u graag in de keuken? Dan bent u wellicht uitgekomen op een kruidig gerecht of pittige snack. Zo eentje waar uw klanten sindsdien speciaal om vragen. Het thema van Snackkoerier 23 mei betreft Oosterse snacks.

Daarbij mogen huisrecepten van cafetariahouders niet ontbreken. Prijkt bij u een uitheems gerecht uit eigen keuken op de menukaart, desnoods met een knipoog naar Chinees, Indisch of anderszins Oosters en wilt u daarover collegiaal vertellen? Stuur dan een e-mail naar de redactie:red.snackkoerier@reedbusiness.nl

Experimenteert u graag in de keuken? Dan bent u wellicht uitgekomen op een kruidig gerecht of pittige snack. Zo eentje waar uw klanten sindsdien speciaal om vragen. Het thema van Snackkoerier 23 mei betreft Oosterse snacks.

Daarbij mogen huisrecepten van cafetariahouders niet ontbreken. Prijkt bij u een uitheems gerecht uit eigen keuken op de menukaart, desnoods met een knipoog naar Chinees, Indisch of anderszins Oosters en wilt u daarover collegiaal vertellen? Stuur dan een e-mail naar de redactie:red.snackkoerier@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel