artikel

Amaretto mixen

Horeca

Opzet 1; de frismixNeem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Amaretto en schenk het glas daarna vol met ijsthee. Opzet 2: 2 likeuren / 1 spirit en 1 likeurNeem een […]

Opzet 1; de frismix
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Amaretto en schenk het glas daarna vol met ijsthee.

Opzet 2: 2 likeuren / 1 spirit en 1 likeur
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Amaretto en 1/6 met BootZ Cherry. Daarna het glas vol schenken met melk.

Opzet 3: anders
Neem een whiskeyglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Amaretto en tot 4/5 met witte wijn. Maak de mix af met een klein beetje soda water.

Opzet 3: anders
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Amaretto en 1/6 vieux. Daarna het glas afvullen met dubbeldrank (sinaasappel – abrikoos). Goed roeren.

Opzet 1; de frismix
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/5 met BootZ Amaretto en schenk het glas daarna vol met ijsthee.

Opzet 2: 2 likeuren / 1 spirit en 1 likeur
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Amaretto en 1/6 met BootZ Cherry. Daarna het glas vol schenken met melk.

Opzet 3: anders
Neem een whiskeyglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Amaretto en tot 4/5 met witte wijn. Maak de mix af met een klein beetje soda water.

Opzet 3: anders
Neem een longdrinkglas en doe hier minimaal 4 ijsblokjes in. Te weinig ijs koelt de mix niet goed en de mix wordt dan snel waterig. Vul vervolgens het glas 1/6 met BootZ Amaretto en 1/6 vieux. Daarna het glas afvullen met dubbeldrank (sinaasappel – abrikoos). Goed roeren.

Reageer op dit artikel